DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Rijdt u een Mercedes Citan en wilt u hier een dubbele cabine in laten plaatsen? Bij TransCare doen we dit graag voor u. Met meer dan twintig jaar ervaring mogen wij ons met recht de ombouwspecialist noemen voor auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor dubbele cabines, comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen dubbele cabine

Doordat we al onze producten in onze eigen werkplaats ontwerpen, produceren en plaatsen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bovendien zorgen we ervoor dat de uitstraling van uw Mercedes Citan hetzelfde blijft, de dubbele cabine is aan de buitenkant niet zichtbaar. Dit doen we door de cabine naadloos aan te laten sluiten.  Aan particulieren geven wij altijd het advies om pas na aanschaf van de auto een dubbele cabine te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de cataloguswaarde hoger en daarmee ook de BPM. 

Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van een dubbele cabine in uw bedrijfswagen. Voor u als ondernemer heeft het rijden van een bedrijfsauto diverse voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele-cabine-mercedes-citan

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij TransCare hoog in het vaandel. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u terecht om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Mercedes Citan? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×