GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zoekt u een bedrijf die uw Audi kan ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een auto met een grijs kenteken meerdere voordelen. Zo betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de premie van de verzekering is lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan zal moeten voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Audi grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al vele jaren worden er bij TransCare auto’s omgebouwd. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Audi naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×