Bedrijfswageninrichting

Wilt u een bedrijfswageninrichting uitvoeren voor uw auto of bestelwagen naar uw wensen en behoefte? Bij TransCare bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn dealer van StoreVanNederland bedrijfswageninrichting producent en leverancier van passende inrichtingen voor alle bedrijfswagens van klein tot groot. De inrichting is leverbaar in diverse materialen en op maat gemaakt zoals aluminium of metaal. Kenmerkend voor de producten van StoreVanNederland:
– Sterk als staal, licht als aluminium
– Geconstrueerd als uw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen
– Verzinkt en dompelbad gecoat, net als uw bedrijfswagen
– Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken
– Gecertificeerde systemen en montage
– 8 jaar garantie

Zie onder foto’s voor een paar voorbeelden of bekijk de overzichtscatalogus van StoreVanNederland voor meer informatie

De inbouw van de op maat gemaakte bedrijfswageninrichting wordt in de TransCare werkplaats uitgevoerd. Hierdoor waarborgen we de beste kwaliteit en kunt u snel genieten van het gewenste eindresultaat. Onze professionals werken zo gedetailleerd mogelijk en zorgen voor een mooie afwerking.

Wij helpen u graag een passende oplossing te vinden en denken met u mee over de best mogelijke inrichting.

TransCare bedrijfswageninrichtingen op maat gemaakt van hout.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van bedrijfswageninrichtingen die op maat van hout worden gemaakt.

Naast dat wij een bedrijfswageninrichting kunnen realiseren, bieden wij nog meer aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, comfort wanden of je auto om laten bouwen naar grijs kenteken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

×