Over ons

Wie zijn wij?

TransCare is een handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten en materialen. Al vele jaren zetten we onze expertise en ervaring in voor de ontwikkeling, en produktie van grijs kenteken materialen. We leveren complete grijs kentekensets, dubbele cabines en comfortwanden.

Tevens bieden we de mogelijkheid om deze produkten in te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de modelbouw, de productiemallen en de productie. Verder bieden we ook maatwerk. Bedrijfswageninrichting, interieur-aanpassingen, Hard-Tops voor Pick-Ups en ook produktie voor derden.

Vakkennis gecombineerd met creatieve en innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen dat is waar TransCare sterk in is. Daarom vinden velen de weg naar ons bedrijf vanwege de expertise die we hebben om allerlei modellen naar grijs kenteken om te bouwen. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment van comfort wanden en dubbel cabines voor allerlei modellen.

Belangrijk is om wetgeving en marktontwikkelingen te volgen. Dat levert soms weer nieuwe mogelijkheden op voor u als klant. Bijvoorbeeld in de ons omringende landen worden veel voertuigen geproduceerd die in Nederland alleen als bedrijfswagen worden verkocht. Een voorbeeld daarvan is de Opel Combo Life. In Duitsland wordt dit model aangeboden als personenwagen. In Nederland is deze alleen als bedrijfswagen te koop. Als personenwagen is dit model veel luxer uitgevoerd onder andere met veel betere isolatie, mooiere bekleding en uitgerust met meer accessoires.  TransCare bouwt deze personenwagens voor u om naar een bedrijfswagen met een grijs kenteken.

In onze ruime werkplaats worden de auto’s vakkundig omgebouwd. Het demonteren en monteren vereist voorzichtigheid en zorgvuldigheid. Of het nu om een complete ombouw van geel naar grijs kenteken is of het plaatsen van een comfortwand of dubbel cabine gaat, onze mensen zijn gefocust om kwaliteit te leveren. Bekijk hier diverse foto’s van onze werkzaamheden!

Onze klanten zijn altijd weer positief verrast als ze de mogelijkheden zien die we bieden bij het ombouwen. Het geheim zit in de de jarenlange ervaring en kennis van de automobielbranche die ons de expertise geven om met klanten mee te denken en een oplossing te vinden.

We hechten aan het in stand houden van goede relaties. Zakelijk en persoonlijk contact samen met een goede service is voor ons belangrijk!

Directeur en oprichter J. Diederik  –  TransCare B.V.

Hoofd werkplaats  B.J. Diederik  –  TransCare B.V.

ONZE VAARDIGHEDEN

Waar kunnen we u bij helpen?

Ontwikkeling en productie van automotive producten

Levering complete grijs kenteken sets

Grijs kenteken ombouw

Levering dubbele cabines sets

Montage dubbele cabine sets

Meer zitcomfort met comfortwanden

Levering en montage van betimmeringen

Bedrijfswagen inrichting

Pick-up specialiteiten

Model en malbouw

×