Nieuws

Nieuwsflits: Laat de zon in je hart☀️❤️

FORD BRONCO HET OFFROADICOON UIT AMERIKA & OMGEBOUWD IN SNELREWAARD

De Ford Bronco is een bekende SUV die al tientallen jaren deel uitmaakt van het autolandschap. Het kreeg een reputatie voor zijn robuuste off-road mogelijkheden en iconisch ontwerp.

In opdracht van Kardol 4WD: de 4WD specialist van Nederland, hebben wij deze gele Ford Bronco voorzien van een grijskenteken oplossing. Transcare heeft voor deze prachtige Ford Bronco een b-stijl wand ontwikkeld. met een royale ruit, waardoor de bestuurder uitstekend zicht heeft en de binnenspiegel kan gebruiken. Het linker achterraam is aangepast volgens de laatste regelgeving, waardoor het originele raam behouden blijft. Daarnaast is de laadruimte nu uitgerust met een vlakke laadvloer en een handig opbergvak. Naast deze configuratie is het voertuig ook ingevoerd en goedgekeurd door de RDW.

We bedanken Kardol 4WD voor de opdracht en kijken uit naar de volgende Ford Bronco. Bekijk hier het volledige aanbod van Kardol 4WD

Bij Transcare geloven we in tevredenheid en een positieve ervaring. Daarom streven we ernaar om bij iedere klant een lach, een groet en een blij gezicht op te roepen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Ford? Neem contact op met Transcare!

☎ 0348-483783
📧 info@trans-care.nl

 

 

×