DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

U zult van de uitstraling weinig verschil merken na de inbouw van een dubbele cabine. Wij van TransCare zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw auto. Het ombouwen naar een dubbele cabine is mogelijk voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfswagens.

Onze dubbele cabines zijn zoals u van ons mag verwachten altijd voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem voorzover wettelijk vereist. Veiligheid is volgens ons één van de belangrijkste uitgangspunten bij het inbouwen van een dubbele cabine.

De eisen voor de inbouw van dubbele cabine gemonteerd in voertuigen van een tenaamstellingsdatum na 1 november 2014 zijn aanzienlijk aangescherpt. Voor een voertuig met een kenteken na deze datum is het verplicht om een gecertificeerd gordelsysteem te plaatsen.  TransCare heeft dit voor meerdere types zoals de Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Volkswagen Transporter, Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Citroën Jumpy, Peugeot Expert, Toyota ProAce, Fiat Scudo en de Fiat Talento.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Dubbele cabine inbouw
Dubbele cabine inbouw

300 +

Modellen

Automerken

KLIK OP DE TEKST VAN HET AUTOMERK HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE OF SCROLL VERDER NAAR DE LOGO'S HIERONDER

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×