GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Audi Q5 voorzien van een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u graag verder. Al sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het ombouwen naar grijs kenteken, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u meerdere voordelen om uw auto om te laten bouwen naar een grijs kenteken set. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en belasting zijn lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
audi q5 grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al ruim twintig jaar auto’s om. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Audi Q5 naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×