GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Audi Q7 laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. Naast het ombouwen naar grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft meerdere voordelen om uw auto te laten ombouwen naar een grijs kenteken. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen en zijn de premies van de verzekering en belasting lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • U staat bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
audi-q7-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid staat bij ons op nummer één! Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • De tenaamstelling;
  • De RDW-keuring;
  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998  bouwt TransCare auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Audi Q7 naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×