GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Als u graag uw Audi Q8 wilt voorzien van een grijs kenteken dan helpt TransCare u hier graag bij! Wij zijn al ruim 20 jaar de ombouwspecialist en hebben ervaring met verschillende automerken en modellen. Naast dat wij uw auto kunnen voorzien van een grijs kenteken, leveren we ook nog andere diensten. Denk aan, het plaatsen van dubbele cabines, comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Al sinds 1998 zijn wij actief in de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

U heeft meerdere voordelen als u uw auto om laat bouwen naar een grijs kenteken set. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen BPM en zijn de premies van de regering en belasting lager. Niet iedereen kan met een grijs kenteken rijden. U moet namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen. U bent bijvoorbeeld ondernemer en staat geregistreerd bij de belastingdienst. Daarnaast heeft u een btw-nummer en doet u omzetbelasting en moet de auto op uw naam staan en bent u de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is. Dit zijn enkele voorwaarden. Wilt u het volledige overzicht zien van de voorwaarden? Klik dan hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Audi Q8 grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de levering van alle diensten. Om u ervan te verzekeren dat we de beste kwaliteit leveren en het mooiste eindresultaat kunnen garanderen, bewerken we alles in onze eigen werkplaats. Wij hebben een naam opgebouwd bij autodealers, automerken en carrosseriebedrijven in alle jaren dat we actief zijn.

Meer weten?

Bent u van plan om uw Audi Q8 naar grijs kenteken om te bouwen dan voorzien wij u graag van meer informatie! U kunt contact met ons opnemen voor vragen of om direct een afspraak te maken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×