DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Uw auto voorzien van een dubbele cabine? Al ruim 20 jaar zijn wij specialist in het ombouwen van auto’s. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een dubbele cabine, maar kunnen wij nog veel meer. Wij kunnen onder andere ook comfort wanden laten plaatsen, uw auto voorzien van een grijs kenteken set en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Alle dubbele cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd. Onze vakmannen zorgen er voor dat de dubbele cabine de optimale pasvorm heeft en deze naadloos aansluit op uw auto. Dit zorgt ervoor dat de cabine niet zichtbaar is aan de buitenkant. U ervaart het gemak van een dubbele cabine en u heeft een prachtige uitstraling. Wij geven altijd als advies mee om de cabine te plaatsen na aanschaf van de auto. Wanneer dit in de fabriek gebeurt, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
auto dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wij verzekeren u altijd van het beste eindresultaat door gebruik te maken van de beste kwaliteit. Wij vinden veiligheid ook een erg belangrijke speerpunt. Alle cabines worden geleverd met een gordelsysteem dat Europees is goedgekeurd.

Verder worden alle cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare de ombouwspecialist voor diverse automodellen en automerken. Wij hebben in al deze jaren een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en product in de autobranche.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over een dubbele cabine voor uw auto of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken voor een van onze diensten. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×