GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u ondernemer en wilt u een auto met grijs kenteken hebben? U kunt ervoor kiezen om een auto met grijskenteken te kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen auto om te laten bouwen. TransCare is dé ombouwspecialist voor auto’s sinds 1998. Naast het ombouwen naar grijs kenteken bouwen we ook dubbele cabines, comfort wanden en leveren we maatwerk voor bedrijfswageninrichting.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een auto met grijs kenteken verschillende voordelen. Zo betaalt u geen BPM en de premies van de verzekering en de wegenbelasting zijn lager. Echter, er zijn een aantal voorwaarden waaraan u zult moeten voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden. We geven u een kort overzicht van deze voorwaarden:

  • U bent geregistreerd bij de Belastingdienst als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier. 

Transcare, dé ombouwspecialist

Wij bouwen al ruim 20 jaar auto’s om. Onze specialisatie is het ombouwen van uw auto naar een grijs kenteken, het ontwerpen, fabriceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carossiebedrijven. Onze vakmensen werken met passie om u het beste eindresultaat te leveren.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare is veiligheid een van de belangrijkste punten. Daarom worden onze dubbele cabines allemaal geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen:
  • De RDW-keuring.
Meer weten?

Wilt u meer weten over een auto met grijs kenteken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Liever direct een afspraak maken? Ook dat kan! Wij helpen u graag!

auto-grijs-kenteken

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×