DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw auto laten voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare staan we voor u klaar! Al ruim 20 jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van bestelwagens en auto’s. Niet alleen zijn wij specialist in het plaatsen van dubbele cabines, ook plaatsen wij comfort wanden en bouwen wij auto’s om naar grijs kenteken. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres wat betreft bedrijfswageninrichting op maat. Al onze diensten kunnen wij realiseren bij verschillende automerken en -typen.

Voordelen dubbele cabine

Het gehele proces van ontwerpen en produceren tot het plaatsen van de dubbele cabine vindt plaats in onze eigen werkplaats. Door het gehele proces in eigen hand te hebben, kunnen wij u voorzien van de allerbeste kwaliteit. Onze cabines sluiten naadloos aan bij uw auto en dat zorgt voor een professioneel resultaat. Ons advies is om de dubbele cabine pas na de aanschaf van uw auto te laten plaatsen. Wanneer u in de fabriek al een dubbele cabine laat plaatsen, wordt de cataloguswaarde en daarmee de BPM hoger.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
auto met dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare plaatsen wij de dubbele cabine op een vakkundige en professionele manier. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de cabine zelfstandig te plaatsen. Dan leveren wij de cabine met het montagemateriaal en de handleiding. Naast kwaliteit staat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De tenaamstelling;
  • De RDW-keuring;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist van diverse auto’s en bedrijfswagens. Doordat TransCare al jaren actief is in de autobranche hebben wij een hoogwaardige naam opgebouwd bij vele carrosseriebedrijven en autodealers. Bovendien zijn wij producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een dubbele cabine in uw auto of in een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. TransCare staat voor u klaar!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×