GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u een auto met grijs kenteken rijden? U zou een auto kunnen kopen die al een grijs kenteken heeft. Het is echter ook mogelijk om uw auto te laten ombouwen naar een grijs kenteken. TransCare is dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Al ruim twintig jaar hebben we ervaring met het ombouwen van auto’s. We doen niet alleen ombouwen naar grijs kenteken, maar we bouwen ook dubbele cabines en comfort wanden. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij verschillende automerken, gerenommeerde dealers en carrosseriebedrijven. We ontwerpen, fabriceren en leveren de grijs kenteken ombouw zelf en de uitvoering daarvan doen we in onze eigen werkplaats. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u kiest voor een auto met grijs kenteken heeft dit verschillende voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, de premie van uw verzekering is lager en de wegenbelasting is lager. Daar tegenover zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. U dient namelijk ondernemer te zijn voor de omzetbelasting en een btw-nummer te hebben. Het is hierbij belangrijk dat u de rechtspersoon van het btw-nummer bent en dat de auto op uw eigen naam staat. Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
auto-met-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een grijs kenteken of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×