GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u een grijs kenteken op uw auto hebben? U kunt ervoor kiezen om een auto te kopen die al een grijs kenteken heeft. Het is echter ook mogelijk om uw huidige auto te laten ombouwen naar een grijs kenteken. Sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor auto’s. We bouwen niet alleen wagens om naar grijs kenteken, maar bouwen ook dubbele cabines en comfort wanden. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en levering van grijze kentekens. Het uitvoeren hiervan doen we in onze eigen werkplaats. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een grijs kenteken heeft voor ondernemers verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden:

  • U moet zijn geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • Het btw-nummer is aan u als rechtspersoon verleend en de auto staat op uw naam.

Wilt u weten aan welke voorwaarden en eisen u nog meer moet voldoen? De volledige lijst vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
auto-op-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Meer weten?

Wilt u meer weten over een grijs kenteken op uw auto laten zetten? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×