Betimmering

Wilt u uw voertuig voorzien van een juiste bescherming of betimmering? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al ruim twintig jaar dé expert in de complete betimmering van uw auto. Daarnaast bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn meerdere manieren waarop u het interieur van uw auto kunt aanpassen, waaronder betimmering. Welke keuze u ook maakt, wij maken de betimmering voor u geheel op maat. Zo sluit deze altijd naadloos aan op uw auto en wensen.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Autobetimmering kan vooral van pas komen wanneer u uw vracht of gereedschap wil beschermen. Een ander interieur kan bijvoorbeeld helpen om deze spullen goed en veilig op te bergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de inrichting. Het fabriceren van de betimmering gebeurt in onze eigen werkplaats. We vinden kwaliteit erg belangrijk. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is sinds 1998 dé ombouwspecialist van auto’s en bedrijfswagens. Dit doen we met veel kundigheid én plezier. Naast dat u bij ons terecht kunt voor bedrijfswageninrichting op maat, bouwen en plaatsen wij ook dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast voorzien wij auto’s ook van grijs kenteken sets. In al die jaren dat we werkzaam zijn in de branche, hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Tevens zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Lijkt autobetimmering u wel wat en bent u benieuwd wat TransCare daarin voor u kan betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

autobetimmering
×