DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw bedrijfsauto voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u daar graag mee! Al sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, maar kunnen wij ook comfort wanden in uw auto zetten, uw auto voorzien van een grijs kenteken set en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

In onze eigen werkplaats worden de dubbele cabines ontworpen en geproduceerd. Ons team zorgt er altijd voor dat een dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor is de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar. Dit betekent dat uw bedrijfsauto dezelfde uitstraling behoudt als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we het advies om de cabine pas te laten plaatsen ná aanschaf van de auto. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM. Het rijden van een bedrijfsauto is voor ondernemers al helemaal voordelig. Zij betalen namelijk geen BPM en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfsauto dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat het ontwerpen, de productie en de inbouw van dubbele cabines in onze eigen werkplaats plaatsvindt, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen TransCare. Onze dubbele cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen.

Daarnaast worden de cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al meer dan twintig jaar dé ombouwspecialist voor diverse automodellen en -merken. In de jaren dat we auto’s ombouwen, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw bedrijfsauto? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×