BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting van uw bedrijfsauto veranderen? Bij TransCare helpen we u graag verder! Sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor bedrijfswagens. Er zijn verschillende manieren waarop u uw bestelbus kunt inrichten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto te laten ombouwen naar grijs kenteken, er een comfort wand in te laten plaatsen of er een dubbele cabine in te laten zetten. Al ruim twintig jaar zijn we actief als ombouwspecialist. In die jaren hebben we naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren, we doen het allemaal in onze eigen werkplaats! 

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voor we beginnen kijken we samen met u naar de optimale pasvorm en ontwerpen we op basis daarvan de inrichting van uw bus. We hechten veel waarde aan kwaliteit en snelheid. Bij ons bent u dan ook verzekerd van het gewenste eindresultaat. 

Grijs kenteken

Een grijs kenteken ombouw kunnen we voor u doen wanneer u uw auto wilt ombouwen naar een bestelwagen. Als ondernemer heeft u diverse voordelen om uw wagen zo in te richten. U krijgt dan namelijk vrijstelling van BPM, betaalt minder wegenbelasting en u heeft een lagere verzekeringspremie. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden. U heeft hiervoor een btw-nummer nodig en u moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Voor alle eisen kunt u terecht bij dit overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus-inrichting

300 +

Modellen

Comfort wanden

Door het plaatsen van comfort wanden heeft u meer zitruimte, is er minder geluid en wordt de temperatuur in de cabine beter geregeld. Ze worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. We maken de wanden in onze eigen werkplaats. U kunt kiezen of u ze door ons wilt laten plaatsen of dat u ze er liever zelf in zet. In dat laatste geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Het is eventueel ook mogelijk om de wanden zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Wanneer u ervoor kiest om een dubbele cabine in uw bestelbus te laten plaatsen, is deze niet aan de buitenkant te zien. We zorgen er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op de auto. Op deze manier behoudt uw bus dezelfde uitstraling. De cabines zijn uitsluitend voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese wetgeving voldoet. Daarnaast kunnen ze zowel in nieuwe als in gebruikte auto’s worden geplaatst. Tevens is het mogelijk om extra accessoires te leveren. Het pakket is inclusief RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van uw bestelbus? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×