DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u van plan om een dubbele cabine te laten bouwen in uw bedrijfsbus? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kunt dan alleen het plaatsen van een dubbele cabine? Wij plaatsen namelijk ook comfort wanden en kunnen uw auto voorzien van een grijs kenteken set. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse merken en modellen. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van dubbele cabines gebeurt in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ons deskundige team zorgt ervoor dat de cabine naadloos aansluit op uw bus. Hierdoor is de cabine van buitenaf niet zichtbaar en behoudt uw bus dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Wij raden u altijd aan om een dubbele cabine pas ná aanschaf van de bus te laten plaatsen. Als u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM. Voor ondernemers is het rijden van een bedrijfsbus extra voordelig. Zij hoeven namelijk geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfsbus dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Bij het plaatsen van een dubbele cabine zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering. Het is echter ook mogelijk om ervoor te kiezen dat u zelf de cabine in uw bus plaatst. Is dit het geval, dan leveren we de cabine met een handleiding en het montagemateriaal. Veiligheid is een zeer belangrijk speerpunt bij TransCare. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van diverse auto’s en verschillende automerken. In al die jaren dat we al actief zijn in de branche, hebben we naam gemaakt bij gerenommeerd autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u ook een dubbele cabine in uw bedrijfsbus? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×