BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting van uw bedrijfsbus aanpassen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor bedrijfswagens. Er zijn diverse manieren waarop u uw bedrijfsbus kunt inrichten. Zo kunt u uw auto laten ombouwen naar grijs kenteken, een comfort wand laten plaatsen of u kunt er een dubbele cabine in laten zetten. Sinds 1998 zijn we actief als ombouwspecialist. In die jaren hebben we naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren, wij voeren het allemaal uit in onze eigen werkplaats! 

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Samen met u kijken we naar de optimale pasvorm en ontwerpen we de inrichting van uw bus. Kwaliteit en snelheid staan hoog bij ons in het vaandel. Hierdoor bent u verzekerd van het gewenste eindresultaat. 

Grijs kenteken

Wanneer u uw bus wilt ombouwen naar een bestelwagen kunnen we een grijs kenteken ombouw voor u doen. Als ondernemer heeft het verschillende voordelen om uw auto zo in te richten. U krijgt dan bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, betaalt minder wegenbelasting en heeft u een lagere verzekeringspremie. Er zijn echter ook een aantal eisen waar u aan moet voldoen als u een grijs kenteken wilt rijden. Hiervoor heeft u namelijk een btw-nummer nodig en u moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Voor het overzicht met alle voorwaarden kunt u hier terecht. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfsbus-inrichting

300 +

Modellen

Comfort wanden

Comfort wanden zorgen voor meer zitruimte, minder geluid en de temperatuur in de cabine wordt beter geregeld. Deze wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. De wanden worden in onze eigen werkplaats gemaakt. U kunt kiezen of u de wanden door ons wilt laten plaatsen of dat u ze er zelf in zet. Kiest u voor het laatste, dan zorgen wij voor een handleiding en het montagemateriaal. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Het is ook mogelijk om de wand zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Een dubbele cabine in uw bedrijfsbus is niet zichtbaar aan de buitenkant. Dit komt doordat we ervoor zorgen dat de cabine naadloos aansluit op uw wagen. Zo behoudt uw bus dezelfde uitstraling. De cabines zijn uitsluitend voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese wetgeving voldoet. Ze kunnen zowel in nieuwe als gebruikte auto’s worden geplaatst. Tevens is het mogelijk om extra accessoires te leveren. Het pakket is inclusief RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van uw bedrijfsbus? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×