Betimmering

Overweegt u om het interieur van uw bedrijfswagen aan te passen naar betimmering? Bij TransCare helpen we u graag verder! Wij zijn de expert in de volledige betimmering van uw bus. Al ruim twintig jaar bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn verschillende mogelijkheden om de inrichting van uw auto aan te passen. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering geheel op maat. Hierdoor sluit deze altijd naadloos aan op uw auto.

Waarom bedrijfswageninrichting?

De aanpassing van uw bedrijfswagen interieur is vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht of gereedschap. Bovendien kunt u door te kiezen voor een andere inrichting uw gereedschap en andere spullen goed en veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de inrichting. Het fabriceren van de betimmering vindt plaats in onze eigen werkplaats. Hier staan kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel. Bij ons bent u dan ook verzekerd van het beste eindresultaat.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Ook zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van betimmering in uw bedrijfswagen of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via info@trans-care.nl of bel ons op 0348 – 483783. 

bedrijfswagen-betimmering
×