DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u van plan om een dubbele cabine te laten plaatsen in uw bedrijfswagen? Bij TransCare zijn we u graag van dienst! We zijn al meer dan twintig jaar dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden en het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende merken en modellen. Waarmee kunnen we u helpen?

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van dubbele cabines gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de cabine naadloos aansluit op uw bedrijfswagen. Hierdoor is de cabine van buitenaf niet zichtbaar. Zo behoudt uw wagen dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u ook het gemak van een dubbele cabine. Wij adviseren u om een dubbele cabine pas ná aanschaf van de bus te laten plaatsen. Wanneer u dit al in de fabriek laat doen, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM. Het is voor ondernemers extra voordelig om te rijden met een bedrijfswagen. Je hoeft namelijk geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en wegenbelasting vallen lager uit.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfsbus dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

TransCare zorgt bij het plaatsen van een dubbele cabine voor het ontwerp, de productie en de levering. U kunt er echter ook voor kiezen om de cabine zelf te plaatsten. In dat geval krijgt u van ons het montagemateriaal en een handleiding bijgeleverd. Naast kwaliteit is veiligheid ook een belangrijk speerpunt bij TransCare. Onze cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 dé specialist in het ombouwen van verschillende auto’s en diverse automerken. In al die jaren dat we al actief zijn in de branche, hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarbij zijn we ook nog eens handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u ook een dubbele cabine in uw bedrijfswagen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×