BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de bedrijfswageninrichting van uw Caddy aanpassen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé ombouwspecialist voor bedrijfswagens. Er zijn diverse manieren om de inrichting van uw Caddy aan te passen. Zo kunt u de wagen voorzien van een grijs kenteken set, kunt u er een comfort wand in laten plaatsen of er een dubbele cabine in laten zetten. Sinds 1998 zijn wij actief als ombouwspecialist. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerpen tot aan het fabriceren, het gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats.

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voordat we beginnen kijken we samen met u naar de optimale pasvorm. Vervolgens ontwerpen we de inrichting. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen er dan ook altijd voor dat u het gewenste eindresultaat krijgt. 

Grijs kenteken

We kunnen u van een grijs kenteken set voorzien als u uw wagen wilt ombouwen naar een bestelwagen. Kiest u er als ondernemer voor om uw auto in te richten als bestelwagen, dan heeft u veel voordelen. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, u betaalt minder wegenbelasting en u heeft een lagere verzekeringspremie. Daarnaast zijn er ook enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen. U heeft hiervoor namelijk een btw-nummer nodig en u moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Voor alle eisen kunt u terecht bij dit overzicht. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting caddy

300 +

Modellen

Comfort wanden

Door het plaatsen van comfort wanden wordt er meer zitruimte gecreëerd, is er minder geluid en wordt de temperatuur in de cabine beter geregeld. Comfort wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. De wanden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. U kunt ervoor kiezen om de wanden door ons te laten plaatsen, maar het is ook mogelijk om zelf de wanden erin te zetten. In dat geval krijgt u van ons een handleiding het en montagemateriaal. Onze wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam, maar het is ook mogelijk om een wand te krijgen zonder raam. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Een dubbele cabine is aan de buitenkant van uw Caddy niet zichtbaar. Dit komt omdat we ervoor zorgen dat de cabine naadloos aansluit. Zo blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen. Onze dubbele cabines worden voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Het is mogelijk om de cabine te laten plaatsen in zowel een gebruikte als nieuwe auto. Het is eventueel mogelijk om bij het inbouwen extra accessoires te leveren. Daarnaast zit de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen ook in het pakket.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het aanpassen van de bedrijfswageninrichting van uw Caddy? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×