BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

TransCare is dé specialist voor de bedrijfswageninrichting van uw Ford transit. Al 20 jaar lang werken wij met man en macht om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. U kunt uw auto op verschillende manieren inrichten. Bijvoorbeeld, voorzien van een grijs kenteken set, comfort wanden laten plaatsen of u kiest voor een dubbele cabine. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we met vele merken en modellen gewerkt. Wij weten dus precies op welke manier we uw auto aan moeten pakken. Wij ontwerpen en fabriceren alles in onze eigen werkplaats, zodat we u het beste resultaat kunnen bieden.

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

U kunt bij TransCare terecht voor verschillende bedrijfswageninrichtingen. Voor dat we beginnen met de opdracht, kijken we samen met u naar de optimale pasvorm. Vervolgens ontwerpen we de inrichting voor de auto. Wij werken alleen met kwalitatieve materialen en producten, zodat alles voor een langere tijd mee gaat.

Grijs kenteken

Bent u van plan om uw auto om te bouwen naar een bestelwagen? Dan kunnen wij u voorzien van een grijs kenteken set. U moet overigens wel ondernemer zijn om met een auto met grijs kenteken te mogen rijden. Dit heeft dan ook enkele voordelen. U betaalt minder wegenbelasting en krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM. Ook heeft u een lagere verzekeringspremie. Daarnaast zijn er ook andere voorwaarden waaraan u moet voldoen. Bekijk alle eisen en voorwaarden in dit overzicht 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Bedrijfswageninrichting ford transit

300 +

Modellen

Comfort wanden

Comfort wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. Wanneer comfort wanden geplaatst worden in een auto, ontstaat er meer zitruimte, de temperatuur in de cabine is beter geregeld en er is minder geluid. Al onze wanden worden in onze eigen werkplaats gemaakt. U kunt de wanden door ons laten plaatsen, maar u kunt dit ook zelf doen met onze handleiding en montagemateriaal. Wij hebben wanden die standaard geleverd zijn met een E-kleurig raam, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze zonder raam te kiezen.

Dubbele cabine

U kunt er ook voor kiezen om een dubbele cabine te laten plaatsen in uw Ford transit. Dit is aan de buitenkant niet zichtbaar, omdat de cabine naadloos aansluit op uw auto. De uitstraling blijft exact hetzelfde. De cabine kan geplaatst worden in een gebruikte of nieuwe auto. Bij de plaatsing van een dubbele cabine krijgt u automatisch een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van de belastingvoordelen. Eventueel is het mogelijk om extra accessoires te leveren. Al onze cabines zijn voorzien van een gordelsysteem dat voldoet aan de Europese regelgeving.

Meer informatie nodig?

Toch nog iets meer willen weten over de bedrijfswageninrichting van uw Ford transit? Of wilt u alvast een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×