BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Als u van plan bent om uw Opel Vivaro om te bouwen, kies dan voor TransCare! Wij zijn al 20 jaar de specialist voor bedrijfswageninrichting voor uw Opel Vivaro. U kunt bij TransCare uw bedrijfswagen op een aantal manieren inrichten. U kunt ervoor kiezen om comfort wanden te laten plaatsen, uw auto om te bouwen naar grijs kenteken of een dubbele cabine te laten plaatsen. Wij ontwerpen en fabriceren binnen onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. 

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Wanneer u kiest voor een bedrijfswageninrichting, gaat het plan van aanpak als volgt: Voordat de opdracht daadwerkelijk wordt gestart, bespreken en bekijken we met de klant wat de optimale pasvorm is voor de auto. Vervolgens wordt de inrichting ontworpen met kwalitatieve materialen en producten, zodat de inrichting goed is voor de lange termijn. Zodra het ontwerp er is, wordt de inrichting geïmplementeerd. 

Grijs kenteken

Eén van de voorwaarden om met een grijs kenteken set te mogen rijden, is ondernemer zijn. Dit zorgt ervoor dat u ook voordelen heeft, namelijk het minder betalen van de wegenbelasting en bijvoorbeeld vrijstelling krijgen van BPM. Daarnaast heeft u ook een lagere verzekeringspremie. Toch zijn er, naast het ondernemer zijn, ook andere voorwaarden waar u aan moet voldoen om met een grijs kenteken te rijden. Deze voorwaarden vindt u in dit overzicht 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting opel Vivaro

300 +

Modellen

Comfort wanden

Bij TransCare kunt u ook comfort wanden laten plaatsen in uw bedrijfswagen. Dit worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. Het voordeel van comfort wanden is dat er meer zitruimte ontstaat, er is minder geluid en de temperatuur is er beter geregeld. Alle wanden worden in onze werkplaats gemaakt en geplaatst. U heeft ook de mogelijkheid om deze zelf te plaatsen. Met behulp van onze handleiding en montagemateriaal kunt u dit eenvoudig zelf doen.

Dubbele cabine

Ook biedt TransCare nog de mogelijkheid om een dubbele cabine te laten plaatsen in uw Opel Vivaro. Een dubbele cabine sluit naadloos aan op uw auto, waardoor dit aan de buitenkant niet zichtbaar is en de uitstraling dus exact hetzelfde blijft. Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen zorgen wij automatisch ook voor een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van de belastingvoordelen. Alle cabines zijn voorzien van een goed gordelsysteem dat voldoet aan de Europese regelgeving.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over de bedrijfswageninrichting van uw Opel Vivaro? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct een afspraak maken. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×