BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Bent u opzoek naar een expert voor het aanpassen van de inrichting van uw Peugeot Expert? Dan moet u bij TransCare zijn! Al sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van bedrijfswagens waaronder de Peugeot Expert. U kunt het interieur van uw bedrijfswagen op verschillende manieren inrichten. Zo biedt TransCare de mogelijkheid om een dubbele cabine of comfort wand te plaatsen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit houdt in dat wij de binnenkant van uw Peugeot Expert kunnen betimmeren en dat u de mogelijkheid heeft om bij ons kunststofonderdelen te laten ontwerpen. Door onze actieve jaren in de autobranche hebben wij inmiddels een hoogwaardige naam bij diverse carrosseriebedrijven, automerken en gerenommeerde dealers. Het gehele proces vanaf het ontwerpen tot de plaatsing vindt plaats in onze eigen werkplaats.

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Het is belangrijk om voordat we te werk gaan, samen te kijken naar de optimale pasvorm. Op basis daarvan ontwerpen wij de gewenste inrichting voor uw Peugeot Expert. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, bent u bij ons altijd verzekerd van het allerbeste eindresultaat.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Bedrijfswageninrichting Peugeot Expert

300 +

Modellen

Grijs kenteken

Voor het ombouwen van uw Peugeot Expert naar een bedrijfswagen, kunt u bij TransCare terecht om uw auto te laten voorzien van een grijs kenteken. Dit heeft voor u als ondernemer vele voordelen zoals het lager uitvallen van de premie van uw verzekering en u betaalt minder wegenbelasting. Toch kunt u niet zomaar kiezen voor een grijs kenteken, u moet immers aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld bij de belastingdienst geregistreerd staan als ondernemer en moet u een btw-nummer hebben. Daarnaast zijn er nog meerdere eisen waar u aan moet voldoen en die kunt u hier allemaal nalezen.

Comfort wanden

Ook kunt u overwegen om een comfort wand – ook wel kopschot of scheidingswand genoemd – te laten plaatsen. Door het kiezen voor een comfort wand, creëert u onder andere meer zitruimte in uw cabine en kunt u de temperatuur in uw cabine beter regelen. Bij TransCare ontwerpen en produceren wij de comfort wanden zelf in onze eigen werkplaats. Ook kunnen wij de comfort wand in uw bedrijfswagen op vakkundige wijze plaatsen. Als u de wand liever zelf plaatst, leveren wij deze met het nodige montage materiaal en de handleiding. In principe leveren wij comfort wanden met een E-keur raam, maar er is ook de mogelijkheid om comfort wanden zonder ruit geleverd te krijgen.

Dubbele cabine

Bovendien kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine. Met onze vakkundigheid en expertise zorgen wij ervoor dat de cabine naadloos op uw bedrijfswagen aansluit. Hiermee behoudt uw Peugeot Expert dezelfde uitstraling als voorheen, maar met het gemak van een dubbele cabine. Naast dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, hechten wij ook veel waarde aan veiligheid. Onze cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Wij kunnen een dubbele cabine in zowel gebruikte als nieuwe auto’s plaatsen. Bovendien zitten de RDW-keuring, de tenaamstelling en de afwikkeling van belastingvoordelen in het pakket inbegrepen.

Meer weten?

Wat u ook wilt aanpassen aan de bedrijfswageninrichting van uw Peugeot Expert, bij TransCare bent u aan het juiste adres! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×