BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Bij TransCare realiseren we verschillende bedrijfswageninrichtingen. Zo zijn we ook dé specialist in bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Partner. U kunt bij ons uw bedrijfswagen ombouwen naar grijs kenteken set, u kunt er een dubbele cabine laten zetten of comfort wanden plaatsen. Al ruim 20 jaar leveren wij prachtig eindresultaat voor diverse automerken. Wij zijn daarom bekend met veel carrosseriebedrijven en dealers. Om goed werk te kunnen leveren, ontwerpen en fabriceren we alles in onze eigen werkplaats.

Diverse bedrijfswageninrichtingen

Hieronder lichten we nog kort toe welke diensten wij bij TransCare voor u hebben. Voordat een opdracht wordt gestart, bespreken we eerst nog altijd de stappen met de klant. We kijken bijvoorbeeld ook naar de optimale pasvorm van de bedrijfswagen en daarna ontwerpen we de inrichting pas. Vervolgens realiseren we deze inrichting en kunt u genieten van een mooi eindresultaat.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting peugeot partner

300 +

Modellen

Grijs kenteken

Uw bedrijfswagen van een grijs kenteken set voorzien doen we al vele jaren bij TransCare. Het is goed om te weten dat een grijs kenteken niet letterlijk grijs is, maar gewoon geel. Er zitten alleen een aantal voordelen aan het rijden met een grijs kenteken, namelijk een lagere verzekeringspremie, vrijstelling van BPM en een lagere wegenbelasting. Om aan een grijs kenteken te voldoen, zijn er ook een aantal voorwaarden. Alle voorwaarden kunt u vinden in dit overzicht. Wilt u uw auto ombouwen naar grijs kenteken? TransCare is u graag van dienst!

Comfort wanden

Het plaatsen van comfort wanden zit ook in de specialisatie van TransCare. Comfort wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. Alle wanden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Wanneer u kiest voor comfort wanden, ontstaat er meer zitruimte, is het geluid wat minder en de temperatuur wordt beter geregeld in de cabine. Bij TransCare kunt u ervoor kiezen om comfort wanden zelf te plaatsen of door ons te laten doen. Kiest u er zelf voor, dan kan dit met een handleiding en montagemateriaal dat u van ons krijgt. U heeft de keuze om de wanden met een E-kleurig raam geleverd te krijgen of zonder.

Dubbele cabine

Tot slot, een dubbele cabine laten plaatsen bij TransCare is ook niet onbekend voor onze vakmensen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfswagen exact de uitstraling behoudt als voorheen. Dit komt doordat de cabine naadloos aansluit op uw auto en dit aan de buitenkant van uw Peugeot Partner dus niet zichtbaar is. Onze dubbele cabines worden voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Wanneer wij een dubbele cabine plaatsen, regelen we ook de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Informatie nodig?

Heeft u vragen over een van onze diensten voor uw bedrijfswageninrichting Peugeot Partner? Neem dan contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en uw vragen kunnen beantwoorden. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×