Bedrijfswageninrichting Peugeot partner

Wilt u een bedrijfswageninrichting uitvoeren voor uw Peugeot partner exact naar uw wensen en behoeftes? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres! Wij zijn dealer van StoreVan Nederland bedrijfswageninrichting; producent en leverancier van passende inrichtingen voor alle bedrijfswagens van klein tot groot. De bedrijfswageninrichting van de Peugeot partner is leverbaar in diverse materialen en op maat gemaakt (klik hierop voor een video) zoals metaal of aluminium. De producten van StoreVan Nederland zijn erg kenmerkend:
– Sterk als staal, licht als aluminium;
– Geconstrueerd als uw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen;
– Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken;
– Verzinkt en dompelbad gecoat, net als uw bedrijfswagen;
– Gecertificeerde systemen en montage;
– 8 jaar garantie.

Zie onder foto’s voor een paar voorbeelden of klik op overzichtscatalogus van StoreVan Nederland voor meer informatie

De inbouw van uw bedrijfswageninrichting Peugeot partner wordt in de TransCare werkplaats uitgevoerd. Wij streven naar de beste kwaliteit en kunnen dit hierdoor gemakkelijk waarborgen. U kunt bij ons snel genieten van het gewenste eindresultaat! Onze professionals werken zo gedetailleerd mogelijk en zorgen voor een mooie afwerking. Wij helpen u graag een passende oplossing te vinden en denken met u mee over de best mogelijke inrichting.

Naast dat wij een bedrijfswageninrichting van uw Peugeot partner kunnen realiseren, bieden wij nog meer diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine, comfort wanden of je auto om laten bouwen naar grijs kenteken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

×