BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Op zoek naar een bedrijf voor uw bedrijfswageninrichting Sprinter? Bij TransCare zit u goed! Wij hebben al jarenlang ervaring met het inrichten van diverse modellen en verschillende automerken. U kunt uw auto op vele manieren inrichten, zoals het voorzien van een grijs kenteken set of een dubbele cabine laten plaatsen. Uiteraard bieden wij nog meer andere diensten aan. Neem daarvoor een kijkje op onze pagina. Wij ontwerpen en produceren alles in onze eigen werkplaats, zodat we u het beste eindresultaat kunnen garanderen.

De gang van zaken

Wanneer u een inrichting wilt voor uw bedrijfswagen, bespreken we eerst de opdracht zodat u goed op de hoogte bent van het traject. We kijken samen naar de optimale pasvorm en daarna maken we het ontwerp voor de inrichting. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Hieronder hebben we kort toegelicht voor welke bedrijfswageninrichtingen u terecht kan bij ons.

Grijs kenteken

Bij TransCare zijn we ombouwspecialist voor een grijs kenteken set. U kunt namelijk, als u ondernemer bent, uw auto ombouwen naar een grijs kenteken. U rijdt dan voordeliger, betaalt minder belasting en zo zijn er nog een aantal voordelen. Om met een grijs kenteken te mogen rijden, moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Benieuwd welke voorwaarden dit zijn? Bekijk ze in dit overzicht 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting sprinter

300 +

Modellen

Comfort wanden

Ook hebben wij al lange tijd ervaring in het plaatsen van comfort wanden, wat ook wel kopschotten of scheidingswanden genoemd wordt. Comfort wanden zijn ideaal voor als u meer zitplaats wilt in uw auto en minder geluid wilt ervaren. Wij kunnen uw comfort wanden zelf plaatsen in onze werkplaats of u kunt, met behulp van onze handleiding en montagemateriaal, de wanden zelf monteren.

Dubbele cabine

Verder kunt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw Sprinter. Een dubbele cabine is niet zichtbaar aan de buitenkant van de auto, omdat deze zo strak mogelijk is aangesloten op uw bedrijfswagen, dus behoudt u exact dezelfde uitstraling voor uw auto. De cabine kan in een nieuwe of al gebruikte auto geplaatst worden. Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen regelen wij automatisch ook een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van de belastingvoordelen. Al onze cabines zijn voorzien van een gordelsysteem dat voldoet aan de Europese regelgeving.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie met betrekking tot bedrijfswageninrichting Sprinter? Wij zijn u graag van dienst. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×