BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Bij TransCare helpen we u graag om de bedrijfswageninrichting van uw volkswagen transporter aan te passen. Wij hebben al jaren ervaring met het ombouwen van bedrijfswagens. Bij TransCare kunt u terecht voor verschillende manieren om uw bedrijfswagen aan te passen. Bijvoorbeeld, uw auto voorzien van een grijs kenteken, een comfort wand laten plaatsen of een dubbele cabine laten zetten. Sinds 1998 zijn wij actief in deze branche en hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken en dealers. Wij ontwerpen en fabriceren alles in onze eigen werkplaats.

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voordat we een bedrijfswageninrichting gaan realiseren, bespreken we eerst alle opties met u en kijken we naar een optimale pasvorm. Daarna gaan we de inrichting ontwerpen. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit voorop staat en zorgen daarom altijd voor het juiste eindresultaat.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting volkswagen transporter

300 +

Modellen

Grijs kenteken

Allereerst kunt u bij TransCare terecht voor een grijs kenteken set. Dat wil niet zeggen dat uw auto letterlijk een grijs kenteken krijgt, maar u heeft vele voordelen. Het kenteken blijft geel, maar u krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM en u gaat minder wegenbelasting betalen. Toch zijn er voorwaarden waaraan u moet voldoen om met een grijs kenteken te rijden. U moet bijvoorbeeld ondernemer zijn. Om alle eisen te bekijken klikt u op dit overzicht.

Comfort wanden

Ook zijn wij specialist in het plaatsen van comfort wanden. Comfort wanden, ook wel scheidingswanden genoemd, creëren een grotere zitruimte, beperken het geluid en regelen de temperatuur in de cabine beter. Alle wanden maken wij in onze eigen werkplaats. U heeft de keuze om de wanden door ons te laten plaatsen of dit zelf te doen. U krijgt dan van ons een handleiding en montagemateriaal. Alle wanden worden bij ons geleverd met een E-kleurig raam, maar u kunt ook kiezen voor een wand zonder raam.

Dubbele cabine

Ten slotte, kunt u bij TransCare een dubbele cabine laten zetten. Wij zorgen ervoor dat deze niet te zien is aan de buitenkant van uw volkswagen transporter door de cabine naadloos aan te sluiten op uw auto. De uitstraling is dan net zo mooi! De cabine kan geplaatst worden in nieuwe of al gebruikte auto’s. Alle dubbele cabines zijn voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Bovendien is het mogelijk om extra accessoires erbij te nemen. Wij zorgen voor de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer informatie?

Wilt u informatie over uw bedrijfswageninrichting van uw volkswagen transporter? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×