Bedrijfswageninrichting Volkswagen transporter

Wilt u een bedrijfswageninrichting uitvoeren voor uw volkswagen Transporter exact naar al uw behoeftes en wensen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dealer van StoreVan Nederland  bedrijfswageninrichting; producent en leverancier van passende inrichtingen voor alle bedrijfswagens van klein tot groot. De bedrijfswageninrichting van Volkswagen transporter is leverbaar in veel verschillende materialen en op maat gemaakt (klik hierop voor een video) zoals metaal of aluminium. De producten van StoreVan Nederland zijn erg kenmerkend :
– Sterk als staal, licht als aluminium;
– Verzinkt en dompelbad gecoat, net als uw bedrijfswagen;
– Gecertificeerde systemen en montage;
– Geconstrueerd als uw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen;
– Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken;
– 8 jaar garantie.

Zie hieronder foto’s van een paar voorbeelden of klik op overzichtscatalogus van StoreVan Nederland voor meer informatie

Doordat de inbouw van uw bedrijfswageninrichting Volkswagen transporter in de TransCare werkplaats wordt uitgevoerd kunnen we gemakkelijk de beste kwaliteit waarborgen. Ook streven we naar snelheid. U kunt bij ons snel genieten van het gewenste eindresultaat. Onze professionals werken namelijk zo gedetailleerd mogelijk en zorgen voor een mooie afwerking. Wij helpen u graag een passende oplossing te vinden en denken met u mee over de best mogelijke inrichting.

Naast dat wij een bedrijfswageninrichting van uw Volkswagen transporter kunnen realiseren, bieden wij nog vele andere diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een Comfort wand, dubbele cabine of je auto om laten bouwen naar grijs kenteken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

×