BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Als u ervoor kiest om uw bedrijfswageninrichting van uw vw Caddy aan te passen, kies dan voor TransCare! Al ruim 20 jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor bedrijfswagens. U kunt u vw Caddy op diverse manieren aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een grijs kenteken, het plaatsen van een comfort wand of een dubbele cabine laten zetten. Wij zijn bekend met vele automerken en hebben verschillende soorten auto’s omgebouwd. Wij werken uiterst nauwkeurig in onze werkplaats.

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Hieronder hebben we uitgelegd wat voor soorten bedrijfswageninrichtingen je hebt. Uiteraard kijken we, voor dat we beginnen, naar de optimale pasvorm voor uw auto. Daarna maken we een ontwerp voor de inrichting en kunnen we starten. Om er voor te zorgen dat u het best eindresultaat krijgt, werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bedrijfswageninrichting vw caddy

300 +

Modellen

Grijs kenteken

We kunnen uw vw Caddy voorzien van een grijs kenteken set. Dit betekent dat u voordeliger kan rijden dan normaal. Alhoewel u wel ondernemer moet zijn om met een grijs kenteken te mogen rijden. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM en een lagere verzekeringspremie. Ook betaalt u minder wegenbelasting. Om met een grijs kenteken te mogen rijden, zijn er nog veel meer voorwaarden waar u aan moet voldoen. Bekijk het volledige overzicht hier.

Comfort wanden

Verder kan TransCare comfort wanden voor u plaatsen in uw auto. Hiermee heeft u een ruimere zitruimte, is de temperatuur beter geregeld en ervaart u minder geluid. We noemen de comfort wanden ook wel kopschotten. Al onze wanden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Ze worden geleverd met een E-kleurige raam, maar u heeft ook de mogelijkheid om een wand zonder raam te krijgen. Kiest u ervoor om de wanden zelf te plaatsen? Dan krijgt u een handleiding en montagemateriaal.

Dubbele cabine

Ook kunt u een dubbele cabine laten plaatsen. Deze is aan de buitenkant niet zichtbaar, dus de uitstraling van uw auto blijft mooi! Onze dubbele cabines zijn voorzien van een gordelsysteem dat voldoet aan een Europese regelgeving voldoet. Wij hebben ook de mogelijkheid om bij het inbouwen extra accessoires te leveren. Daarnaast zorgen we voor een RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen. Een cabine kan geplaatst worden in een nieuwe of gebruikte auto.

Contact

Wilt u meer informatie over uw bedrijfswageninrichting voor uw vw Caddy of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×