DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw bestelauto een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist van auto’s en bestelwagen. Naast het plaatsen van dubbele cabines, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden door onszelf ontwerpen en geproduceerd in onze eigen werkplaats. We zorgen er altijd voor dat de cabine naadloos op uw bestelauto. Hierdoor blijft de uitstraling van uw auto hetzelfde als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren raden we altijd aan om de dubbele cabine pas te laten plaatsen ná de aanschaf van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij ook de BPM. Voor ondernemers is het rijden van een bestelauto al helemaal voordeling. Zij betalen namelijk helemaal geen BPM en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelauto dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat het ontwerpen, de productie en de inbouw van de dubbele cabine plaatsvindt in onze eigen werkplaats, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bij TransCare is veiligheid een belangrijk speerpunt. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden de cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw bestelauto? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×