GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw bestelauto voorzien van een grijs kenteken set? Wij van TransCare helpen u daar graag bij. Al ruim twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor verschillende automerken en diverse modellen. Maar wij doen nog veel meer dan alleen dat. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u meerdere voordelen om uw auto te voorzien van een grijs kenteken. U hoeft dan namelijk geen BPM te betalen en de premies van de verzekering en belasting zijn lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend. 

Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt de lijst hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelauto grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al auto’s om sinds 1998. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw bestelauto naar een grijs kenteken? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×