DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u graag een bestelauto met dubbele cabine? Bij TransCare helpen wij u graag om dit te realiseren. Al 20 jaar hebben wij ervaring in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Niet alleen plaatsen wij dubbele cabines, maar leveren wij ook andere diensten, zoals het plaatsen van comfort wanden, het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken sets en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen de dubbele cabines zelf en produceren ze in onze eigen werkplaats. Bij TransCare werken we secuur en nauwkeurig, zodat de cabine naadloos op uw bestelauto aansluit. U ervaart hierdoor het gemak van een dubbele cabine, maar behoudt dezelfde uitstraling als voorheen. Wij raden particulieren altijd aan om de dubbele cabine pas te plaatsen na aanschaf van de auto. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij ook de BPM.

Het is voor ondernemers erg voordelig om in een bestelauto te rijden, omdat zij geen BPM betalen en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelauto met dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Vanaf het ontwerp tot en met de inbouw van de dubbele cabine realiseren wij in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit. Veiligheid is bij TransCare een belangrijk speerpunt. Onze dubbele cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder leveren we de cabines met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

In alle jaren dat wij actief zijn in de autobranche, hebben wij een naam opgebouwd bij onder andere gerenommeerde autodealers en carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u graag een bestelauto met dubbele cabine? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×