Betimmering

Bent u van plan om het interieur van uw bestelbus te laten betimmeren? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al sinds 1998 zijn we dé specialist in het ombouwen van bedrijfswagens, waaronder ook betimmering valt. Er zijn diverse mogelijkheden om het interieur van uw bus aan te passen. Wat voor manier u ook kiest, wij maken de betimmering geheel voor u op maat. Hierdoor sluit het altijd naadloos aan op uw auto.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het veranderen van de binnenkant van uw bus is vooral handig wanneer u uw vracht of gereedschap dient te beschermen. Zo’n aanpassing van het interieur zorgt er dan voor dat u uw gereedschap en andere spullen goed en veilig kunt opbergen.

Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst samen met u naar de optimale pasvorm en het ontwerp van de inrichting. Het fabriceren en de plaatsing van de betimmering gebeurt in onze eigen werkplaats. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van het best mogelijke eindresultaat.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van diverse auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken set. In de afgelopen jaren hebben we als onbetwiste ombouwspecialist naam gemaakt bij gerenommeerdere autodealers, automerken en verschillende carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten betimmeren van uw bestelbus? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

bestelbus betimmeren
×