DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw bestelbus voorzien van een dubbele cabine? Wij van TransCare helpen u graag! Al sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. Naast het laten plaatsen van dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, complete grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse modellen en automerken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelheid. De cabines van TransCare sluiten naadloos aan bij uw auto. Hierdoor is het niet zichtbaar aan de buitenkant en behoudt uw bestelbus zijn uitstraling. Wij raden u aan om de cabine pas na aanschaf in uw auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij de BPM dus ook. Voor ondernemers is het rijden van een bestelbus al helemaal voordelig. Zij betalen geen BPM  en minder verzekering en wegenbelasting. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wat komt er bij de ombouw naar een dubbele cabine allemaal kijken? Wij zorgen voor het ontwerp, het fabriceren en het plaatsen van de cabine. U kunt er ook voor kiezen om de cabine zelf in uw bestelbus te plaatsen. In dat geval leveren we de cabine met het installatiemateriaal. Bij TransCare is veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn onze dubbele cabines uitsluitend voorzien met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist van diverse auto’s en van verschillende automerken. In deze jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw bestelbus of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×