GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u ondernemer en overweegt u om uw bestelbus te voorzien van een grijs kenteken? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van ombouwen van uw bus en het voorzien van uw voertuig met een grijs kenteken. Wij voorzien verschillende automerken en-modellen van diverse diensten. Dit doen we al sinds 1998 en met heel veel plezier! Naast de ombouw naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsten van comfort wanden en dubbele cabines.  Wilt u uw bedrijfswagen inrichten ook dat kan bij ons! U kunt uw bedrijfswagen op maat laten inrichten!

Voor u als ondernemers heeft het rijden van een grijs kenteken verschillende voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Verder is het handig om te weten dat u niet zomaar kan profiteren van de voordelen van een grijs kenteken. Hier zitten namelijk enkele voorwaarden aan verbonden:

  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • De bestelbus staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Klik voor meer informatie en voorwaarden die gelden voor het aanschaffen van een grijs kenteken hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
range-rover-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s, bussen en bedrijfswagens om. Om de beste kwaliteit waar te maken regelen wij zelf het ontwerp, de productie en de levering. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In alle jaren dat we samenwerken met autodealers, automerken en carrosseriebedrijven hebben we een naam opgebouwd waar we trots op zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw bestelbus? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op  zo kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×