BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting van uw bestelbus aanpassen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Wij zijn al ruim twintig jaar dé specialist in het ombouwen van bedrijfswagens. Er zijn meerdere manieren waarop u het interieur van uw bestelbus kunt inrichten. U kunt onder andere overwegen om een comfort wand of dubbele cabine te plaatsen. TransCare biedt daarnaast ook bedrijfswageninrichting op maat aan. Dit houdt in dat u de mogelijkheid heeft om bij ons kunststofonderdelen te laten ontwerpen of de binnenkant van uw bestelbus kan laten betimmeren. We hebben in de jaren dat we al actief zijn in de branche naam gemaakt bij diverse automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Alles vindt plaats in onze eigen werkplaats, of het nu gaat om het ontwerpen, de productie of de plaatsing!

Verschillende bedrijfswageninrichtingen

Voordat we aan het werk gaan, kijken we eerst samen met u naar de optimale pasvorm. We ontwerpen op basis daarvan de gewenste inrichting voor uw bestelbus. Kwaliteit is één van onze belangrijkste speerpunten. U bent daarom bij ons altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus-inrichting

300 +

Modellen

Grijs kenteken

Als u uw huidige auto wilt ombouwen naar bedrijfswagen, kunnen we uw auto voorzien van een grijs kenteken set. Dit heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen. U hoeft dan namelijk geen BPM te betalen, de premie van de verzekering valt lager uit en u betaalt minder wegenbelasting. Wanneer u kiest voor een grijs kenteken, zitten hier ook een aantal voorwaarden aan verbonden waar u aan moet voldoen. Een aantal van deze voorwaarden zijn: u staat geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer en u heeft een btw-nummer. Bent u benieuwd welke eisen en voorwaarden er nog meer zijn voor het rijden met een grijs kenteken? Kijk dan hier voor een volledig overzicht.

Comfort wanden

Wilt u minder geluid, meer zitruimte creëren en de temperatuur in de cabine beter regelen? Dan kunt u overwegen comfort wanden te laten plaatsen. Andere benamingen voor deze wanden zijn ook wel kopschotten of scheidingswanden. De comfort wanden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Uiteraard kunnen wij de wanden in uw wagen plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Wanneer u ervoor kiest om deze zelf te plaatsen, krijgt u van ons het montagemateriaal en een handleiding mee. Onze comfort wanden worden in principe geleverd met een E-kleurig raam. Het is eventueel ook mogelijk om de wanden zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

U kunt bij TransCare ook terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine. We zorgen ervoor dat de cabine naadloos op uw auto aansluit. Zo is deze vanaf de buitenkant niet zichtbaar. Uw auto behoudt op deze manier dezelfde uitstraling als voorheen in combinatie met het gemak van een dubbele cabine. Bij TransCare hechten we, naast kwaliteit, ook veel waarde aan veiligheid. Onze dubbele cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. In zowel nieuwe als in gebruikte auto’s kunnen er dubbele cabines geplaatst worden. Wilt u er ook extra accessoires bij geleverd krijgen? Dat is geen probleem! De RDW-keuring, tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen zijn bij het pakket inbegrepen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u de inrichting van uw bestelbus kunt aanpassen? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×