BESTEL BUS KOPEN EN DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Plannen om een bestelbus te kopen en u wilt deze voorzien van een dubbele cabine? TransCare staat graag voor u klaar! Onze diensten bieden wij al sinds 1998 aan en kent men ons als dé ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. Ons team heeft al jarenlang ervaring met plaatsen van dubbele cabines. Benieuwd naar onze andere diensten? U kunt bij ons terecht voor onder andere comfort wanden, complete grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Wij werken met vele verschillende modellen en automerken.

Voordelen dubbele cabine

Om u de beste kwaliteit te kunnen leveren voor uw auto, ontwerpen, produceren en plaatsen wij de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. ij kunnen de cabines naadloos aansluiten op uw auto, waardoor de uitstraling van uw bestelbus behouden wordt. Wij geven onze klanten altijd mee dat het handig is om de cabine pas na aanschaf in uw bestelwagen te laten plaatsen. Wanneer dit in de fabriek gebeurd, wordt de cataloguswaarde hoger en dus ook de BPM. Voor ondernemers is het rijden van een bestelbus al helemaal voordelig. Zij betalen geen BPM  en minder verzekering en wegenbelasting. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus kopen dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Bij het plaatsen van een dubbele cabine komen er een aantal dingen bij kijken. U kan ervoor kiezen om een bestelbus te kopen en een dubbele cabine bij ons te laten plaatsen. Wij fabriceren en plaatsen de cabine, maar u kan er ook voor kiezen om de cabine zelf te plaatsen. Als u voor het tweede kiest dan leveren we de cabine met het installatiemateriaal. Onze dubbele cabines zijn voorzien met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Bij TransCare vinden we veiligheid erg belangrijk. We zorgen verder ook voor extra accessoires, zoals betimmering, luxe cabine delen en zijramen. TransCare zorgt daarnaast ook voor:

  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ombouwen van diverse auto’s en automerken. In al deze jaren zijn we gegroeid als professionals maar ook als bedrijf. Wij hebben een naamsbekendheid opgebouwd bij autodealers en carrosseriebedrijven. Ook zijn we een handelsfirma en producten van materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een bestelbus kopen en het plaatsen van een dubbele cabine? Neem dan contact met ons op. Wij staan ook graag voor u klaar voor onze andere diensten.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×