DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw bestelbus? TransCare helpt u graag! Wij zijn al sinds 1998 dé ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. U kunt naast het laten plaatsen van dubbele cabines ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van comfort wanden, complete grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende modellen en automerken. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? 

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van dubbele cabines vindt allemaal plaats in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelheid. De cabines van TransCare sluiten naadloos aan bij uw bestelbus en zijn daardoor niet zichtbaar aan de buitenkant. Zo behoudt uw bestelbus zijn uitstraling. Wij adviseren u om de cabine pas na aanschaf in uw bestelbus te laten plaatsen. De cataloguswaarde, en daarbij dus ook de BPM, worden hoger wanneer u dit al in de fabriek laat doen. Het rijden van een bestelbus is voor ondernemers al helemaal voordelig. Zij betalen namelijk geen BPM en minder verzekering en wegenbelasting. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelbus-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

TransCare zorgt voor het ontwerp het fabriceren en het plaatsen van de cabine. U kunt er ook voor kiezen om de cabine zelf in uw bestelbus te plaatsen. In dat geval leveren we de cabine met het montagemateriaal en een handleiding. Bij ons is veiligheid een zeer belangrijk speerpunt. Onze dubbele cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Wij zijn al meer dan twintig jaar dé ombouwspecialist van diverse auto’s en van verschillende automerken. In de jaren dat wij al actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij vele autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een dubbele cabine voor uw bestelbus of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×