Betimmering

Wilt u de inrichting van uw bestelwagen aanpassen naar hout? TransCare is de expert in de complete betimmering van uw bestelwagen. Al sinds 1998 bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn tal van mogelijkheden voor de inrichting van uw bestelwagen. Waar u ook voor kiest, wij maken de betimmering voor u geheel op maat zodat deze naadloos aansluit op uw auto. 

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het aanpassen van het interieur van uw auto is vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht of gereedschap. Zo kunt u bijvoorbeeld met een inrichting van hout gereedschap en andere spullen veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de betimmering. Het fabriceren gebeurt in onze eigen werkplaats. Hier staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daardoor bent u verzekerd van het beste eindresultaat!

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar is TransCare dé ombouwspecialist voor het ombouwen van auto’s en bestelwagen. Wist u dat wij meer doen dan alleen bedrijfswageninrichting op maat? Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor het laten plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden. In de jaren die we actief zijn als ombouwspecialist, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een inrichting van hout in uw bestelwagen? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

bestelwagen inrichting hout
×