BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Wilt u de inrichting van uw bestelwagen aanpassen? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al ruim twintig jaar zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist voor bestelwagens. Er zijn diverse manieren waarop u de inrichting van uw auto kan aanpassen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een grijs kenteken set te nemen, een comfort wand te laten plaatsen of er een dubbele cabine in te laten zetten. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Van het ontwerp tot aan het fabriceren, we doen het allemaal in onze eigen werkplaats!

Verschillende bestelwageninrichtingen

Voordat we aan de slag gaan, kijken we altijd samen met u naar de optimale pasvorm. Vervolgens ontwerpen we op basis daarvan de inrichting van uw auto. Kwaliteit staat bij TransCare hoog in het vaandel. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het gewenste eindresultaat.

Grijs kenteken

Wanneer u uw auto wilt laten ombouwen naar een bestelwagen, kunnen we een grijs kenteken ombouw voor u doen. Het heeft als ondernemer diverse voordelen om uw wagen zo in te richten. Zo krijgt u bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, betaalt u minder wegenbelasting en heeft u een lagere verzekeringspremie. Er zijn ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen bij het rijden van een auto met grijs kenteken. U heeft hiervoor namelijk een btw-nummer nodig en u moet ondernemer zijn voor de omzetbelasting. Voor alle voorwaarden en eisen kunt u terecht bij dit overzicht. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bestelwagen inrichting

300 +

Modellen

Comfort wanden

Door comfort wanden in uw wagen te laten plaatsen creëert u meer zitruimte, is er minder geluid en wordt de temperatuur in de cabine beter geregeld. Ze worden ook wel kopschotten of scheidingswanden genoemd. De wanden worden gemaakt in onze eigen werkplaats. U kunt kiezen om de wanden door ons te laten plaatsen, maar het is ook mogelijk om zelf de wanden erin te zetten. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een E-kleurig raam. Het is ook mogelijk om de wand zonder raam te krijgen. De keuze is aan u!

Dubbele cabine

Het plaatsen van een dubbele cabine is aan de buitenkant van uw auto niet te zien. Dit komt doordat we ervoor zorgen dat de cabine altijd naadloos aansluit. Zo behoudt uw wagen dezelfde uitstraling als voorheen. Onze cabines zijn uitsluitend voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese wetgeving voldoet. De cabines kunnen zowel in nieuwe als in gebruikte auto’s worden geplaatst. Tevens is er de mogelijkheid om extra accessoires te leveren. Het pakket is inclusief RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw bestelwagen inrichting? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×