Betimmering

Overweegt u om het interieur van uw bedrijfswagen aan te passen naar betimmering? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij de expert in de volledige betimmering van uw bus en bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn diverse mogelijkheden om de inrichting van uw wagen aan te passen. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering voor u geheel op maat. Hierdoor sluit deze altijd naadloos aan op uw auto.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het aanpassen van het interieur van uw bedrijfswagen is vooral handig om uw vracht of gereedschap te beschermen. Het kiezen van een andere inrichting kan er bijvoorbeeld aan bijdragen dat u uw gereedschap en andere spullen goed en veilig kunt opbergen. Samen met u kijken we naar de optimale pasvorm en het ontwerp van de inrichting. De productie van de betimmering vindt plaats in onze eigen werkplaats. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u dan ook verzekerd van het beste eindresultaat.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in de ombouw van auto’s en bedrijfswagens. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kunt dan alleen bedrijfswageninrichting op maat? Wij bouwen namelijk ook dubbele cabines, plaatsen comfort wanden en voorzien auto’s van grijs kenteken sets. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Tevens zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van betimmering in uw bedrijfswagen of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via info@trans-care.nl of bel ons op 0348 – 483783. 

betimmering bedrijfswagen
×