Betimmering

Overweegt u om het interieur van uw bus aan te passen naar betimmering? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn de expert in de complete betimmering van uw bus. Sinds 1998 bouwen wij vakkundig bedrijfswagen om. Er zijn diverse mogelijkheden om de inrichting van uw bus aan te passen. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering geheel op maat. Zo sluit deze altijd naadloos op uw auto aan. 

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het aanpassen van het interieur van uw bedrijfswagen is vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht of gereedschap. Door voor een andere bedrijfswageninrichting te kiezen kunt u bovendien uw gereedschap en andere spullen goed en veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de optimale pasvorm en het ontwerp van de inrichting. Het fabriceren van de betimmering doen we in onze eigen werkplaats. Hier staan kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat! 

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van betimmering in uw bus of over onze andere diensten? Neem dan contact op via info@trans-care.nl of bel ons op 0348 – 483783. 

betimmering-bus
×