GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw BMW voorzien van een grijs kenteken set? U kunt ervoor kiezen om een auto met grijs kenteken te kopen, maar u kunt ook bij ons uw eigen auto laten ombouwen. TransCare is dé ombouwspecialist voor auto’s sinds 1998. Naast het ombouwen naar grijs kenteken, kunt u bij ons ook dubbele cabines laten plaatsen, comfort wanden in uw auto laten zetten en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een grijs kenteken heeft voor ondernemers verschillende voordelen. U betaalt zo bijvoorbeeld geen BPM en de premies van de verzekering en de wegenbelasting zijn lager. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden.:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
BMW grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen we bij TransCare auto’s om. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carossiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw BMW naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×