GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw BMW X6 graag van een grijs kenteken? U heeft de mogelijkheid om de auto inclusief grijs kenteken te kopen. U kunt er echter ook voor kiezen om uw eigen BMW om te laten bouwen naar een grijs kenteken set. Bij TransCare bent u daarvoor aan het juiste adres! Sinds 1998 bouwen wij al auto’s en bedrijfswagens om. Naast de ombouw naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht om een dubbele cabine te laten plaatsen of een comfort wand in uw auto te zetten. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een auto met grijs kenteken meerdere voordelen. U betaalt bijvoorbeeld minder BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting vallen lager uit. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, moet u wel een aan aantal voorwaarden voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bmw x6 grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al meer dan twintig jaar bouwt TransCare auto’s om. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en levering van bedrijfswageninrichting. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en carossiebedrijven.

Meer weten?

Heeft u interesse in het ombouwen van uw BMW X6 naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×