Betimmering

Wilt u uw bus voorzien van betimmering? En het interieur volledig aan passen?  Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé experts in complete bus betimmering. Sinds 1998 bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn diverse mogelijkheden om de inrichting van uw bus aan te passen naar uw wensen en behoeftes. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering geheel op maat. Zo sluit deze altijd naadloos op uw auto aan. 

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het aanpassen van het interieur van uw bedrijfswagen is vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht en of gereedschap. Door de aanpassing van uw bedrijfswageninrichting kunt u uw spullen veilig en overzichtelijk opbergen. Wij helpen u graag door samen met u te kijken naar de optimale pasvorm en het ontwerp van uw bus betimmering. Het fabriceren van de betimmering doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en snelheid gemakkelijk waarborgen. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat! 

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor het ombouwen van diverse auto’s en bestelwagens. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van comfort wanden of dubbele cabines. In al die jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven en daar zijn we trots op! Verder zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van betimmering in uw bus of over onze andere diensten? Neem dan contact op via info@trans-care.nl of bel ons op 0348 – 483783. 

bus betimmering transcare
×