DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw bus een dubbele cabine laten plaatsen? Dan helpen wij u graag! Wij zijn TransCare, dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor onder andere dubbele cabines, grijs kenteken sets, comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. We doen dit voor diverse modellen en automerken. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines voor uw bus wordt ontworpen, geproduceerd en geplaatst in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit en snelheid. Wij zorgen ervoor dat de dubbele cabine naadloos aansluit op uw bus zodat de uitstraling aan de buitenkant van uw bus behouden blijft. Met een dubbele cabine worden er extra zitplekken gecreëerd en bovendien kunt u meer personen vervoeren. Wij plaatsen dubbele cabines voor zowel particulieren als ondernemers. Aan particulieren geven we het advies om de dubbele cabine pas na de aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de catalogus waarde van de bus hoger en daardoor betaalt u meer BPM. Als ondernemer betaalt u helemaal geen BPM en betaalt u minder wegenbelasting en premie.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare is veiligheid een van de belangrijkste uitgangspunten en daarom worden onze dubbele cabines geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Al vanaf 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en hebben we verschillende modellen omgebouwd. Dit doen we voor nieuwe en gebruikte auto’s. We hebben in de afgelopen 20 jaar een naam opgebouwd bij autodealers, carossiebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw bus naar dubbele cabine of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

bus-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×