BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Uw bus inrichting van uw Ford transit aanpassen? Bij TransCare hebben wij al jaren ervaring met de ombouw voor bussen. Er zijn een aantal mogelijkheden om uw bus in te richten. U kunt namelijk kiezen voor de ombouw naar grijs kenteken set, comfort wanden laten plaatsen of uw auto voorzien van een dubbele cabine. Wij voeren ons werk met passie uit en dit doen wij al ruim 20 jaar. Alle ontwerpen tot aan het fabriceren gebeurt in onze eigen werkplaats.

Verschillende inrichtingen mogelijk

Bij TransCare zijn er verschillende inrichtingen mogelijk. Wij kijken samen met u naar de optimale pasvorm en ontwerpen we het nodige voor uw bus. Wij waarborgen onze kwaliteit door gebruik te maken van het beste materiaal en inzet van onze vakmensen. Hiermee kunnen wij u het beste eindresultaat verzekeren.

Grijs kenteken

U kunt als ondernemer ervoor kiezen om uw bus naar een bestelwagen met grijs kenteken om te bouwen. U heeft als ondernemer dan vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, u gaat minder wegenbelasting betalen en u heeft een lagere verzekeringspremie. Toch zijn er ook voorwaarden waaraan u moet voldoen om uw bus inrichting om te bouwen naar grijs kenteken set. Alle eisen kunt u inzien in dit overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
bus inrichting ford transit

300 +

Modellen

Comfort wanden

Om meer zitruimte te creëren, minder geluid te ervaren en een beter geregelde temperatuur geregeld te krijgen, kunt u ervoor kiezen om comfort wanden te laten plaatsen. Deze wanden worden ook wel scheidingswanden of kopschotten genoemd. De wanden worden in onze werkplaats zelf gezet of u kiest ervoor om de wanden zelf te plaatsen. Dit kan met onze handleiding en de nodige montagemateriaal. Al onze comfort wanden hebben een raam met een E-kleur. Liever een wand zonder raam? Ook dat is mogelijk!

Dubbele cabine

Ook plaatsen we bij TransCare dubbele cabines. Deze dubbele cabine is aan de buitenkant van uw bus niet te zien. Uw bus behoudt dezelfde uitstraling, omdat wij ervoor zorgen dat de cabine zo precies mogelijk aansluit bij uw bus. Onze dubbele cabines zijn voorzien van een gordelsysteem dat aan de Europese regelgeving voldoet. Bij de plaatsing van een dubbele cabine zit er ook al een tenaamstelling bij, een RDW-keuring en het afwikkelen van belasting voordelen. Ook kunnen we extra accessoires leveren als u dit wilt.

Wij helpen graag

Wij helpen u graag met uw bus inrichting Ford transit. Heeft u nog meer informatie nodig of heeft andere vragen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij kunnen diverse modellen van verschillende merken ombouwen en zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×