Betimmering

Bent u op zoek naar een inrichting van hout voor uw bus? TransCare is de expert in de complete betimmering van uw bedrijfswagen. Al ruim twintig jaar bouwen wij vakkundig bedrijfswagens om. Er zijn veel mogelijkheden voor uw bus inrichting. Wat u ook kiest, wij maken de betimmering geheel op maat, zodat deze naadloos bij uw bus aansluit. 

Waarom bedrijfswageninrichting?

De inrichting voor uw bedrijfswagen is vooral bedoeld voor de bescherming van uw vracht of gereedschap. Daarnaast kunt u door een andere inrichting van uw bus uw gereedschap en andere spullen goed en veilig opbergen. Samen met u kijken we naar de beste pasvorm en het ontwerp van de inrichting. Het fabriceren van de inrichting doen we in onze eigen werkplaats waar kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan. Zo kunnen we u het beste eindresultaat geven! 

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn we dé ombouwspecialist voor het ombouwen van auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichting op maat, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden. In al die jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Verder zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een inrichting van hout in uw bus? Neem dan contact op via info@trans-care.nl of bel ons op 0348 – 483783. 

bus-inrichting-hout
×